Nyt tag eller tagrenovering

Vi er kendt for en hurtig og velafprøvet proces

Kontakt

Det hele starter med et "Hej" og en beskrivelse af dit behov. Vi aftaler efterfølgende en dato, hvor vi kan komme og besigtige dit nuværende tag. 

Besigtigelse

Vores tømrermester kommer ud og besigtiger dit tag udenpå og indenfor, så vi bedst mulig kan skræddersy et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Tilbud

Vi kommer med et tilbud, der er baseret på besigtigelsen, dine ønsker og behov, og som er en fast pris under hele projektet. 

Ordre

Takker du ja til tilbuddet, accepterer vi ordren og går i gang med at planlægge det videre forløb. Du modtager herefter en konkret handlingsplan for projektet. 
ca. 14 dage

Udførsel

Når handlingsplanen er lavet, kommer vores team og udskifter dit tag – alt efter omfang kan vi udskifte det gamle tag med et helt nyt inden for ca. 14 dage. 

Aflevering

Når taget er færdigt, bliver der foretaget en aflevering, hvor vores projekleder gennemgår evt. fejl og mangler, så du er garanteret, at dit tag kan holde mange år frem i tiden. 

Noget af det vigtigste for et hus er et sundt og tæt tag. Gennem professionelt og effektivt håndværk sørger Østjysk Tømrer for, at I får et sundt tag til mange år frem i tiden.

Det er de fleste husejere, der på sigt står overfor den beslutning at skulle investere i et nyt tag til huset. Det er typisk en større økonomisk investering, som ofte indebærer mange overvejelser og spørgsmål, men hos Østjysk Tømrer hjælper vi jer hele vejen.

Vi er specialister indenfor tagkonstruktioner og -renoveringer. Vi garanterer en professionel og effektiv løsning, der giver huset et nyt arkitektonisk løft, en forlænget levetid og ikke mindst en økonomisk værdiforøgelse. 

Derfor skal du vælge et nyt tag gennem Østjysk Tømrer

Nyt tag til en fast pris

Hos Østjysk Tømrer i Horsens er vores ambition at gøre det nemt og let for dig, der allerede har besluttet, at du skal have et nyt tag på dit hus. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der er skræddersyet ud fra dine behov om energibesparelser, vedligeholdelse og budget.

Vi foretager en grundig besigtigelse af dit tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag. 

Vi guider dig hele vejen 

Store beslutninger kræver ro i maven. Du kan derfor trygt regne med, at vi guider dig igennem de mange valg af løsninger og materialer, som du skal tage stilling til.

Vi har stort kendskab og erfaring med både tegltag, tagpaptag, ståltag og eternittag, og vi forklarer dig gerne fordele og ulemper ved de forskellige valg.

Det tager 14 dage

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister indenfor tagkonstruktioner og tagrenoveringer. Inden for det seneste år har vi udført tagudskiftning på mere end 30.000 m2, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuse.

Vi er placeret i Horsens men udskifter tag i det meste af Østjylland.

Fælles for vores tagprojekter er, at det gennemsnitligt tager 14 dage at udskifte et tag på et almindeligt hus – det er antallet af dage, fra vi piller det gamle tag ned, til vi har lagt det nye. 

bubble