Døre og vinduer i Horsens & Omegn

Der er mange fordele ved at skifte dine gamle døre og vinduer i huset. Nye døre og vinduer kan give din bolig en helt ny stil, men samtidig også øge husets værdi. Hos Østjysk Tømrer ApS har vi mulighed for, at tilbyde et stort udvalg af professionelle løsninger inden for døre og vinduer i Horsens og omegn. Vi tilpasser vores løsninger efter hustype fx patriciervillaer, bondehuse, parcelhuse, murermestervillaer og moderne nybyggede huse med nye langtidsholdbare døre og vinduer.

Når vi udskifter gamle døre og vinduer med nye løsninger, laver vi altid vores tømrerarbejde til den aftalte pris. Du vil ikke modtage en ekstra ubehagelig regning, og vi gør os altid umage med at beskrive processen meget detaljeret, så du ved, hvordan vores arbejde kommer til at blive udført. Det mener vi giver god mening og er til stor gavn for dig. Når vi skal indsætte nye døre og vinduer, vælger vi altid materialer af høj kvalitet og gode pålidelige leverandører.

Du mærker en forskel, når du får:

 • God rådgivning om korrekt valg af materialer til dit hus
 • En flot overfladebehandling af både døre og vinduer
 • Stor funktionalitet og en høj detaljegrad
 • Besparelser på din varmeregning

Vidste du, at nye døre og vinduer kan være med til at øge livskvaliteten hos mennesker, idet de bidrager til et bedre indeklima? Et behageligt lysindfald får tilmed vores humør til at stige. Med nye døre og vinduer har du mulighed for at udnytte dagslyset optimalt. Vi tilbyder desuden altid 10 års garanti på alle de døre og vinduer, vi leverer og installerer.

Nye døre fra Horsens

Det er vigtigt, at en ny dør opfylder dine ønsker og behov. En ny dør er en stor del af husets arkitektoniske udtryk, og det er derfor vigtigt, at du får en dør, som passer til resten af husets stil.

De døre vi kan levere i Horsens og omegn er både holdbare og funktionelle. Dørerne er elegante og har flotte afslutninger. Hvis du har et specielt ønske eller krav, som vi skal tage højde for, er det muligt at få individuelle løsninger, som passer til netop dit hus.

Vælger du en ny dør fra en af vores leverandører, får du et vedligeholdelsesfrit produkt, som du slipper for at male.

Samtidig får du også en dør, som er enormt sikker og svær for indbrudstyve at bryde igennem. Det er ét af de punkter vi går enormt meget op i, når vi vælger vores producent af døre og vinduer.

Forskellige døre til Horsens - hvilken ønsker du dig?

Vi kan levere og installere mange forskellige dørtyper i Horsens og omegn.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Terrassedøre
 • Skydedør
 • Dobbeltdøre
 • Vinduesdøre
 • Enkelte døre til husets indvendige rum
 • Hoveddøre

Specialt husets hoveddør er vigtig, da den skal holde i mange år og være solid. Du har mulighed for at få leveret din nye hoveddør på mange forskellige måder. En traditionel løsning er, at hoveddøren laves med en træfinérplade, som kombineres med forskellige glasudskæringer. Du kan også få en hoveddør med gennemgående træ eller beklædt med aluminium på hoveddørens indvendige side. Du kan også få hoveddøren leveret som en rammedør med mat eller klart glas, hvilket giver et behageligt lysindfald i entréen.

Lad lyset komme ind i dit hjem med nye vinduer

Østjysk Tømrer ApS kan være behjælpelig med vinduer til din bolig, hvis du bor i Horsens eller det øvrige Midtjylland. Vi kører også gerne til Aarhus, hvis du har behov for det.

Vinduer har stor betydning for, hvordan din bolig tager sig ud udvendigt, men kan også være med til at skabe stemningen indenfor. Kun fantasien sætter grænser og hos os har du mange muligheder. Vi tilbyder både klassiske vinduer med sprosser, dannebrogsvinduer og de mere enkle vinduer med et moderne udtryk.

4 gode råd om lysindfald og vinduer

 1. Hvis du vælger lyse og hvide vindueskarme, vil de reflektere lyset fra vinduerne ud i rummet
 2. Vælger du vinduer, som går fra gulv og til loft, vil du få lyset tilført langt ind i rummet
 3. Du får bedst udnyttelse af dine vinduer, ved at placere dem så højt som muligt
 4. Hvis du vælger at sætte flere vinduer ind i et rum, vil du få en god kontrast mellem lys og skygge, hvor lysindfaldet føles mere behageligt

Se eksempler på vores døre og vinduer i Horsens

Spar på varmeregningen med nye energivinduer

Dit energiforbrug kan blive væsentligt nedbragt, hvis du vælger at investere i nye energiruder til dit hus. Samtidig vil du få mere lys og luft ind i dit hus.

Du vil som udgangspunkt kunne vælge mellem tre-lags ruder og to-lags ruder. På den nordvendte side af huset egner tre-lags ruder sig særlig godt, da solmængden er begrænset. I de syd-, øst- og vestlige rum, vil det være optimalt at benytte to-lags ruder, da solmængden er større og vinduerne vil udnytte den gratis varme, som solen tilfører huset i fyringssæsonen.

Specielt huse som er bygget i perioden 1960-1980’erne vil have stort gavn af nye energivinduer. Vi tager altid et grundigt kig på dit hus, før vi vurderer, hvilke løsninger du vil have glæde af.

Tøv ikke med at tage kontakt til os – allerede i dag. Sammen finder vi holdbare løsninger til dig og dit hus.