Tømrerfaget er vores sport! Kom foran med kompetencer og holdånd!

Fagentreprise
Fagentreprise
Fagentreprise
Fagentreprise

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister, når det kommer til godt, effektivt og udførligt tømrerarbejde. Vi har sammenlagt flere års erfaring indenfor byggebranchen, og vi garanterer høj kvalitet i alle dine projekter.

Med Østjysk Tømrer som jeres udførende fagentreprenør er I garanteret en god og effektiv tømrer, der altid er foran i jeres byggeprojekt. 

Vi har vores udspring i tømrerfaget, og vi kan næsten prale af at være født med en tommestok i hånden og har fået “godt håndværk” ind med modermælken som spæd.

Vi har flere års erfaring indenfor byggebranchen med både hovedentrepriser og tømrerentrepriser. Vi tør derfor godt sige, at vi har håndværket i orden, når det kommer til at levere høj kvalitet til jeres byggeprojekter!

Altid foran på kompetencer og holdånd

Tømrerfaget er vores faglige stolthed og vores spidskompetence indenfor byggeri.

Østjysk Tømrer står for en professionel planlægning og udførsel af tømrerarbejdet, hvor vi har fokus på at skabe et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og kunder, så de oplever en tryg og positiv byggeproces – hver gang. 

Vores tømrerafdeling består af mere end 45 højtkvalificerede og specialiserede tømrere og projektledere, der er knivskarpe til… 

 • Styring af store komplekse byggerier
 • Tømrer- og snedkerarbejde
 • Montage af døre og vinduer
 • Tagkonstruktioner og tagrenovering

Det gør, at du altid er foran på kompetencer og holdånd i dit byggeri.

Udvalgte projekter

Havnehusene Horsens

Horsens: Havnehusene

Areal:

10.000 m2

Type:

Fagentreprise

Arresøvej Risskov

Risskov: Arresøvej

Areal:

5.500 m2 + p-kælder

Type:

Fagentreprise

Gnisten Horsens

Horsens: Gnisten

Areal:

1.700 m2

Type:

Fagentreprise

Vesterskovvej Skanderborg

Skanderborg: Vesterskovvej

Areal:

4.800 m2

Type:

Fagentreprise

Elvej Kolding

Kolding: Elvej

Areal:

2.000 m2

Type:

Fagentreprise

Solstrålen Hatting

Hatting: Solstrålen

Areal:

880 m2

Type:

Fagentreprise

Søtoften Skanderborg

Skanderborg: Søtoften

Areal:

4.700 m2

Type:

Fagentreprise

Gasa Tilst

Tilst: Gasa

Areal:

7.100 m2

Type:

Fagentreprise

Sct. Maria Hospice

Vejle: Sct. Maria Hospice

Areal:

2.500 m2

Type:

Fagentreprise

Arresøvej Aarhus

Aarhus: Arresøvej

Areal:

16.600 m2 + p-kælder

Type:

Fagentreprise

Bakkehusene

Aarhus: Bakkehusene

Areal:

6.600 m2

Type:

Fagentreprise

Bølling Bakker

Horsens: Bølling Bakker

Areal:

10.200 m2

Type:

Fagentreprise

Højagervej Horsens

Horsens: Højagergårdsvej

Areal:

1.680 m2

Type:

Fagentreprise

Karrehuset Horsens

Horsens havn: Karréhuset & Meny

Areal:

16.000 m2

Type:

Fagentreprise

Professionel fagentreprise

Står du med et projekt, hvor der skal monteres vinduer? Skiftes døre? Etableres kviste? Eller ovenlysvinduer? Disse opgaver er blot nogle af dem, vi kan udføre som en fagentreprise. Det betyder kort sagt, at du hyrer os ind til den specifikke opgave. Det kan være som en del af et større projekt. For når vi arbejder som fagentreprenør, har du selv ansvaret for og ledelsen af resten af projektet. Det blander vi os ikke i.

Fagentreprise giver god mening at vælge, hvis du allerede er bekendt med byggebranchen og som bygherre selv har stået med ledelsen af byggeprojekter før. Eller at du har et godt byggerådgivningsteam bag dig. Vi står med vores hold af dygtige tømrere for den praktiske udførsel af arbejdet, mens du selv kan styre økonomien og driften af byggeriet.

Vil du vide mere om fagentreprise hos Østjysk Tømrer? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Hvad er en fagentreprise?

En fagentreprise adskiller sig på flere punkter fra det, du måske kender som en hovedentreprise. Som fagentreprenør udfører vi det konkrete arbejde i henhold til bygherres materiale. Fagentreprenøren har ikke det overordnede ansvar for byggeriet og er heller ikke byggeleder på pladsen – kun for sine egne håndværkere.

Som fagentreprenør dedikerer vi os naturligvis til byggeriet. Vi deltager på byggemøder, hvis bygherre kræver eller ønsker dette. Ligesom vi indgår i et bæredygtigt samarbejde med andre fagentreprenører på pladsen, naturligvis efter bygherres ønsker. Bygherre har til enhver tid det overordnede ansvar.

 • Bygherre kan hyre egen byggeledelse og rådgivere
 • Bygherre styrer selv hele processen
 • Bygherre indhenter selv tilbud
 • Bygherre står med hele det juridiske og økonomiske ansvar
 • Bygherre står selv for projektering, indhentning af tilladelser mm.
 • Bygherre holder selv tilsyn

Alle disse punkter kan ses som både fordele og ulemper. Det afhænger af, hvilken erfaring man besidder. Er man kompetent til det, kan det give god mening at vælge en fagentreprise. Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Faglig viden og kompetencer inden for tag og tømrerarbejde

Hos Østjysk Tømrer har vi hænderne skruet rigtigt på. Det betyder, at vi kan udføre alverdens opgaver inden for tømrer- og tagarbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Når vi varetager en mindre del af et større projekt, vil vi typisk blive hyret ind som fagentreprenør. Det betyder, at vi kommer og udfører den del af arbejdet, som vi er bedst til. Du står som byggeherre selv tilbage med tidsplan og ansvar for din byggeplads. Ligesom du selv hyrer byggefirmaer og håndværkere ind til andre opgaver i byggeriet.

Inden for fagentreprise har vi udført opgaver som:

 • Vinduesmontage
 • Rumopdeling, nye lofter og gulve
 • Montering af døre, lofter og lister
 • Etablering af kviste og tagterrasser
 • Og meget mere.

Du kan se nærmere på vores fagentrepriser under vores projekter. Her kan du læse mere om den type tømrer- og snedkerarbejde, vi udfører til dagligt. Vi har været med på adskillige mindre og større renoveringsprojekter og opførsel af nye byggerier.

Hvorfor vælge os som fagentreprenør?

Hvorfor vælge Østjysk Tømrer til opgaven? Det er ikke et svært spørgsmål at svare på. For os er tømrerfaget en sport. Vi vægter holdånd højt for at komme foran og levere det absolut bedste håndværk til kunden.

 • Vi har et team på 45 dygtige tømrere og projektledere
 • Vi arbejder for at sikre en tryg byggeproces
 • Vi har mange års erfaring i branchen
 • Vi garanterer altid høj kvalitet
 • Vi er effektive.

Listen er lang, og vi kunne blive ved. Det er dog vores dygtige team og vores evne til at arbejde som et hold, du skal hæfte dig ved. Det betyder, at du får en kompetent fagentreprenør ind på pladsen. En som har styr på sine egne folk og udfører arbejdet, som du ønsker det.

At vi er et godt og sammentømret hold betyder ikke, at vi ikke kan samarbejde med andre. Teamwork er det, vi er bedst til. Med os med på rejsen kan du forvente et godt sammenspil med andre håndværkere på projektet og med dig og dine rådgivere.

Hvordan kommer vi i gang?

Hvis du vil hyre os som fagentreprenør, kræver det, at du har udbudsmateriale klar til os. Det skal vi bruge for at kunne give dig et konkret tilbud på opgaven. Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrencedygtige priser, ligesom vi gør vores ypperste for at leve op til bygherres krav til kvaliteten.

Østjysk Tømrer, kalder vi os. Det betyder, at vi tager arbejde ind primært i Østjylland. Vi har blandt andet arbejdet i byer som Skanderborg, Vejle, Horsens, Aarhus, Kolding og flere mindre byer i disse områder. Står du med et mindre eller større byggeri her, ser vi frem til at høre mere om dit projekt.

Hør mere om fagentreprise

Klar til at komme i gang med dit byggeprojekt? Vi står altid klar til en samtale om fagentreprise. Giv os et kald, så tager vi en snak om din opgave. Vi kan hurtigt afklare, om det er noget, vi kan hjælpe med. Det er det som oftest. Vi har erfaring med langt de fleste tømreropgaver, men er især specialiseret i tag, vinduer, døre, lofter og gulve.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt Østjysk Tømrer er den rette til opgaven, koster det aldrig noget at få en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre mere om dit projekt. Ring allerede i dag.