Professionel renovering af tag i Horsens og omegn

Det omskiftelige vejr i Danmark vil med årene slide hårdt på husets tag. Husets tag er en vigtig konstruktion, som gerne skal forblive tæt, hvis du vil undgå alvorlige problematikker som fx skimmelsvamp og råd i husets kviste.

Et tag vil naturligt blive nedslidt efter mange år. Derfor kan det godt betale sig, at få en kompetent tømrer til at gennemgå dit tag, og vurdere om taget har brug for en tagrenovering.

Østjysk Tømrer & Freelance renoverer tag i Horsens, men arbejder også gerne i resten af Midtjylland. Vi kan være behjælpelig med forskellige renovationer samt vedligeholdelse på alle tagtyper. Måske er dit tag ikke utæt, men trænger i stedet for til en renovering i from af nye tagvinduer eller en ny tagterrasse?

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende tagrenoveringer:

 • Nye ovenlysvinduer som skaber et bedre lysindfald og giver gode udluftningsmuligheder, som øger indeklimaet
 • Reparere utætheder i husets tag
 • Reparere og udskifte husets kviste, hvis de er medtaget på grund af et utæt tag
 • Opsætte nye spær og udskifte gammel isolering
 • Udskiftning af gamle tagplader, tagsten eller tagpap
 • Etablering af ny tagterrasse

Nyt tag i Horsens?

Østjysk Tømrer & Freelance renoverer tag i Horsens og omegn.

Med et nyt tag kan du give dit hus et stilmæssigt løft og forlænge husets levetid. Hos Østjysk Tømrer & Freelance tilbyder vi smukke tagløsninger, som passer til din boligs arkitektur og personlighed. Vi har stort kendskab til forskellige tagmaterialer og ved, at det har stor betydning for husets holdbarhed, at de rigtige materialer og tagløsninger vælges, når der skal lægges et nyt tag på dit hus.

Skal vi lægge et nyt tag på din bolig, har vi gode samarbejdspartnere, vi benytter som underentreprenører. Det kan bl.a. være i forbindelse med tagpap eller opsætning af nye tagrender. Lad Østjysk Tømrer & Freelance hjælpe dig med nyt:

 • Eternittag
 • Ståltag
 • Betontagsten
 • Tegltag
 • Tagpap og listetækning

Se eksempler på vores tag-arbejde her

Garanti og holdbarhed på dit nye tag

Der er forskellige garantier og holdbarhed i forhold til, hvilken tagtype du vælger at få. Hvis du får lagt nyt tag på et tag med hældning, vil garantien og holdbarheden være omkring 30-40 år.

Det er meget individuelt, hvor lang tid det tager at lægge et nyt tag på dit hus. Hos Østjysk Tømrer & Freelance har vi mulighed for at være flere mænd på dit tag-projekt. Du kan roligt regne med, at hvis vi skal hjælpe dig med nyt tag i Horsens eller Midtjylland, bruger vi de bedste materialer på markedet, hvilket skaber lang holdbarhed. Vi sørger altid for at rydde op efter os og deponere gamle tag-rester på korrekt vis. Vi har desuden vores egne stilladser, som vi bruger i forbindelse med nyt tag og tagrenoveringer, hvilket gør projektet billigere.

Få en grundig gennemgang af dit tag i Horsens

Det kan være vanskeligt selv at vurdere, hvornår dit tag er nedslidt, utæt og måske skal udskiftes. Hos Østjysk Tømrer & Freelance tilbyder vi et tagtjek, hvor vi grundigt gennemgår dit tag og laver en vurdering af dit tags tilstand.

Vi gennemgår både tagfladen, inddækningen, skorstenen, tagrenderne og træværket. Derefter vurderer vi, hvad der bedst kan betale sig for dig – om du skal have foretaget en tagrenovering eller lagt et nyt tag.

For os er det vigtigt, at vi har en god dialog med dig. Derfor tager vi os altid god tid, og laver et personlige tilbud på enten nyt tag eller tagrenoveringer. Skal vi hjælpe dig med at undersøge dit tag?

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Du udfylder nemt kontaktformularen nederst på siden. Derefter vil vi hurtigt ringe dig op, og lave en aftale med dig.