Tag til erhverv

Tagskift eller tagrenovering af erhvervsbygninger

Vi sikrer en løsning, der holder i mange år frem.

Kontakt os

Et godt fællesskab

Vi arbejder målrettet for et stærkt fællesskab både med og mellem vores medarbejdere, men også med og mellem vores samarbejdspartnere og vores kunder.

Faglig udvikling

Faglig udvikling er en kontinuerlig proces, som vi konstant opfordrer til og sørger for, at vores kolleger er en del af. Vi er gode til det, vi laver, men vi kan altid blive endnu bedre.

Stolthed og arbejdsglæde

Så længe det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde, skaber vi resultater, der resulterer i øget arbejdsglæde og stolthed i det daglige.

Kontakt Det hele starter med kontakt og en forventningsafstemning
Besigtigelse Vores tømrermester kommer ud og besigtiger dit tag
Tilbud Vi kommer med et tilbud, der er baseret på besigtigelsen
Ordre Takker du ja til tilbuddet, accepterer vi ordren og går i gang med at planlægge det videre forløb
Tagudskiftning Når handlingsplanen er lavet, kommer vores team og udskifter dit tag
Tag til erhverv Når taget er færdigt, bliver der foretaget en aflevering
Kontakt
Kontakt
Besigtigelse
Besigtigelse
Tilbud
Tilbud
Ordre
Ordre
Udførsel
Udførsel
Aflevering
Aflevering
Skal vi kontakte dig om dit tag?

Skal vi kontakte dig om dit tag?

Udvalgte projekter

Lupinvej

Horsens: 300 m2 tag

Tagareal:

300 m2

Type:

Tag til private

Tulipanparken

Horsens: 280 m2 tag

Tagareal:

280 m2

Type:

Tag til private

Birketoften

Horsens: 340 m2 tag

Tagareal:

340 m2

Type:

Tag til private

Noget af det vigtigste for en bygning er et sundt og tæt tag. Hos Østjysk Tømrer er vi ikke kun specialister i tag til private, vi har også mange års erfaring med tag til erhvervsbygninger. Gennem professionelt og effektivt håndværk sørger vi for, at jeres bygning får et sundt tag, der holder mange år frem i tiden.

En bygning er ikke meget værd uden et tag – det siger sig selv – og på et eller andet tidspunkt står de fleste over for den beslutning at skulle investere i et nyt tag. Et nyt tag er dog typisk en større økonomisk investering, som ofte indebærer mange overvejelser og spørgsmål. Hos Østjysk Tømrer står vi derfor klar til at rådgive jer, og I kan være helt sikre på, at vi hjælper jer hele vejen i mål med en løsning, der passer til lige netop jeres bygning.

Vi vægter kvalitet, dialog og professionalisme højt, og sådan har det været lige siden begyndelsen. Vi er specialister inden for tagkonstruktioner og -renoveringer, og vi garanterer altid en professionel og effektiv løsning, der ikke kun giver huset et nyt arkitektonisk løft og en forlænget levetid, men også en økonomisk værdiforøgelse. 

Derfor skal I vælge Østjysk Tømrer, når I skal have nyt tag

Nyt tag til en fast pris

Hos Østjysk Tømrer i Horsens er vores ambition at gøre det nemt og let for jer, der allerede har besluttet, at I skal have et nyt tag på jeres bygning. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der altid er skræddersyet ud fra jeres behov om energibesparelser, vedligeholdelse, budget og hvad der ellers kunne være vigtigt for jer.

Når vi går i gang med et nyt projekt, foretager vi altid en grundig besigtigelse af jeres tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag. 

Vi guider dig hele vejen 

Store beslutninger kræver ro i maven. Det ved vi hos Østjysk Tømrer. I kan derfor trygt regne med, at vi guider jer igennem de mange valg af løsninger og materialer, som I skal tage stilling til. Der er nemlig mange forskellige tilvalg og fravalg, der er værd at overveje, når I skal have et nyt tag.

Vi har stort kendskab og erfaring med mange forskellige tagtyper – både tegltag, tagpaptag, ståltag og eternittag – og vi forklarer dig gerne fordele og ulemper ved de forskellige valg, og vi tager ingen beslutninger uden at have dig med i overvejelserne.

Det tager 14 dage

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister inden for tagkonstruktioner og -renoveringer. Vi kan vores kram, og inden for det seneste år har vi udført tagudskiftning på mere end 30.000 m2, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuse.

Vi holder til i Horsens, men laver tagkonstruktioner og -renoveringer i det meste af Østjylland.

Fælles for alle vores tagprojekter er, at det gennemsnitligt tager 14 dage at udskifte et tag på en almindelig bygning – det er antallet af dage, fra vi piller det gamle tag ned, til vi har lagt det nye. Det kan selvfølgelig variere fra bygning til bygning og være afhængig af størrelsen på taget, men i gennemsnit tager det 14 dage.

Skal vi kontakte dig om dit tag?

Skal vi kontakte dig om dit tag?