Nyt tag eller tagrenovering med vores hurtige og velafprøvede proces

Kontakt Det hele starter med kontakt og en forventningsafstemning
Besigtigelse Vores tømrermester kommer ud og besigtiger dit tag
Tilbud Vi kommer med et tilbud, der er baseret på besigtigelsen
Ordre Takker du ja til tilbuddet, accepterer vi ordren og går i gang med at planlægge det videre forløb
Tagudskiftning Når handlingsplanen er lavet, kommer vores team og udskifter dit tag
Færdigt tag Når taget er færdigt, bliver der foretaget en aflevering
Kontakt
Kontakt
Besigtigelse
Besigtigelse
Tilbud
Tilbud
Ordre
Ordre
Udførsel
Udførsel
Aflevering
Aflevering

Et godt fællesskab

Vi arbejder målrettet for et stærkt fællesskab både med og mellem vores medarbejdere, men også med og mellem vores samarbejdspartnere og vores kunder.

Faglig udvikling

Faglig udvikling er en kontinuerlig proces, som vi konstant opfordrer til og sørger for, at vores kolleger er en del af. Vi er gode til det, vi laver, men vi kan altid blive endnu bedre.

Stolthed og arbejdsglæde

Så længe det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde, skaber vi resultater, der resulterer i øget arbejdsglæde og stolthed i det daglige.

Skal vi kontakte dig om dit tag?

Skal vi kontakte dig om dit tag?

Udvalgte projekter

Lupinvej

Horsens: 300 m2 tag

Tagareal:

300 m2

Type:

Tag til private

Tulipanparken

Horsens: 280 m2 tag

Tagareal:

280 m2

Type:

Tag til private

Birketoften

Horsens: 340 m2 tag

Tagareal:

340 m2

Type:

Tag til private

Noget af det vigtigste for et hus er et sundt og tæt tag. Gennem professionelt og effektivt håndværk sørger Østjysk Tømrer for, at I får et sundt tag til mange år frem i tiden.

Det er de fleste husejere, der på sigt står overfor den beslutning at skulle investere i et nyt tag til huset. Det er typisk en større økonomisk investering, som ofte indebærer mange overvejelser og spørgsmål, men hos Østjysk Tømrer hjælper vi jer hele vejen.

Vi er specialister indenfor tagkonstruktioner og -renoveringer. Vi garanterer en professionel og effektiv løsning, der giver huset et nyt arkitektonisk løft, en forlænget levetid og ikke mindst en økonomisk værdiforøgelse. 

Derfor skal du vælge et nyt tag gennem Østjysk Tømrer

Nyt tag til en fast pris

Hos Østjysk Tømrer i Horsens er vores ambition at gøre det nemt og let for dig, der allerede har besluttet, at du skal have et nyt tag på dit hus. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der er skræddersyet ud fra dine behov om energibesparelser, vedligeholdelse og budget.

Vi foretager en grundig besigtigelse af dit tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag. 

Vi guider dig hele vejen 

Store beslutninger kræver ro i maven. Du kan derfor trygt regne med, at vi guider dig igennem de mange valg af løsninger og materialer, som du skal tage stilling til.

Vi har stort kendskab og erfaring med både tegltag, tagpaptag, ståltag og eternittag, og vi forklarer dig gerne fordele og ulemper ved de forskellige valg.

Det tager 14 dage

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister indenfor tagkonstruktioner og tagrenoveringer. Inden for det seneste år har vi udført tagudskiftning på mere end 30.000 m2, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuse.

Vi er placeret i Horsens men udskifter tag i det meste af Østjylland.

Fælles for vores tagprojekter er, at det gennemsnitligt tager 14 dage at udskifte et tag på et almindeligt hus – det er antallet af dage, fra vi piller det gamle tag ned, til vi har lagt det nye. 

Skal vi kontakte dig om dit tag?

Skal vi kontakte dig om dit tag?