Østjysk Tømrer ApS. er beliggende i Horsens og beskæftiger 25 ansatte, som primært består af faguddannede tømrersvende og lærlinge.

Vi har lager og kontor i industrikvarteret i Horsens Vest, lige ved afkørsel C ved motorvej E45. Geografisk dækker vi hele Østjylland, men vi følger ofte vores kunder rundt i landet.

Virksomheden er stiftet i 2014 og ligeligt ejet af Simon Holch (Tømrermester) og Svend Torntoft (Adm. Direktør)

Målsætning

Østjysk Tømrer & Freelance Aps. har som målsætning af være din foretrukne samarbejdspartner ved dit byggeri.

Vi har gennem årene oparbejdet stærke relationer i byggebranchen og alle ansatte i virksomheden arbejder hver dag på at vedligeholde og udbygge disse gode relationer. Vores succeskriterier er at vi skal bygge sammen igen.

Vi ønsker at følge vores kunder og have uhørt høj loyalitet ved vores kunder og deres relationer.

Vi vil ikke have diskussion eller tvister – vi vil være kendt for at kalde en spade en spade og være løsningsorienteret.

Loyale kunder sikrer nemlig stabil ordreindgang og sikrer derved, at vi kan fastholde og udvikle vores virksomhed som en foretrukken arbejdsplads.

Vi har derfor særligt fokus på at overholde de aftaler, der er indgået på projektet og vi står personligt inde for kvalitet, økonomi og effektivitet.

Værdier

Vi kan og vil løse udfordringer gennem ærlighed og involvering. Vi ønsker at stille krav til os selv, til vores samarbejdspartnere og til vores kunder. Det gode byggeri og den gode proces skabes gennem involvering og dialog.

I Østjysk Tømrer ønsker vi at dyrke en medarbejderkultur og mentalitet hvor vi har det sjovt, mens vi laver meget. Det skal være glædeligt at gå på arbejde og vi ønsker loyale medarbejdere, med høj trivsel gennem en flad organisation hvor alle bliver inddraget og involveret.

Ledelsen har ikke patent på arbejdsprocesser og metoder. Vi ønsker medarbejdere, der er selvkørende med højt drive og sans for holdsport, da byggeri skabes gennem samarbejde mellem mennesker – både med kunder, kollegaer og andre parter på byggesagen.

I Østjysk Tømrer & Freelance vil vi være kendt for at være:

  • Ærlige
  • Ansvarlige
  • Effektive
  • Involverende
  • Gode mennesker