Østjysk tømrer

Erhverv

Fag- og hovedentrepriser til erhverv

Vi er kendt for en hurtig og effektiv proces

Kontakt

Det hele starter med et "Hej" og en beskrivelse af dit behov. Vi aftaler efterfølgende en dato, hvor vi kan komme og besigtige dit nuværende tag. 

Besigtigelse

Vores tømrermester kommer ud og besigtiger dit tag udenpå og indenfor, så vi bedst mulig kan skræddersy et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Tilbud

Vi kommer med et tilbud, der er baseret på besigtigelsen, dine ønsker og behov, og som er en fast pris under hele projektet. 

Ordre

Takker du ja til tilbuddet, accepterer vi ordren og går i gang med at planlægge det videre forløb. Du modtager herefter en konkret handlingsplan for projektet. 
ca. 14 dage

Udførsel

Når handlingsplanen er lavet, kommer vores team og udskifter dit tag – alt efter omfang kan vi udskifte det gamle tag med et helt nyt inden for ca. 14 dage. 

Aflevering

Når taget er færdigt, bliver der foretaget en aflevering, hvor vores projekleder gennemgår evt. fejl og mangler, så du er garanteret, at dit tag kan holde mange år frem i tiden. 

Erhverv

Fag- og hovedentrepriser til erhverv

Vi tør godt sige, at vi er eksperter i fag- og hovedentrepriser for erhverv, uanset om det drejer sig om nyt tag, tagrenovering, energioptimering eller noget helt fjerde. Står du og din virksomhed og søger en erfaren samarbejdspartner, der har kræfterne til at løfte selv de store opgaver inden for erhverv? Så står vi klar!

Skal der laves nyt tag?

En bygning er ikke meget værd uden et tag – det siger sig selv – og på et eller andet tidspunkt står de fleste over for den beslutning at skulle investere i et nyt tag. Et nyt tag er dog typisk en større økonomisk investering, som ofte indebærer mange overvejelser og spørgsmål. Hos Østjysk Tømrer står vi derfor klar til at rådgive jer, og I kan være helt sikre på, at vi hjælper jer hele vejen i mål med en løsning, der passer til lige netop jeres bygning.

Vi vægter kvalitet, dialog og professionalisme højt, og sådan har det været lige siden begyndelsen. Vi er specialister inden for tagkonstruktioner og -renoveringer, og vi garanterer altid en professionel og effektiv løsning, der ikke kun giver huset et nyt arkitektonisk løft og en forlænget levetid, men også en økonomisk værdiforøgelse. 

Derfor skal I vælge Østjysk Tømrer som samarbejdspartner

Nyt tag til en fast pris

Hos Østjysk Tømrer i Horsens er vores ambition at gøre det nemt og let for jer, der allerede har besluttet, at I skal have et nyt tag på jeres bygning. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der altid er skræddersyet ud fra jeres behov om energibesparelser, vedligeholdelse, budget og hvad der ellers kunne være vigtigt for jer.

Når vi går i gang med et nyt projekt, foretager vi altid en grundig besigtigelse af jeres tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag. 

Vi guider dig hele vejen 

Store beslutninger kræver ro i maven. Det ved vi hos Østjysk Tømrer. I kan derfor trygt regne med, at vi guider jer igennem de mange valg af løsninger og materialer, som I skal tage stilling til. Der er nemlig mange forskellige tilvalg og fravalg, der er værd at overveje, når I skal have et nyt tag.

Vi har stort kendskab og erfaring med mange forskellige tagtyper – både tegltag, tagpaptag, ståltag og eternittag – og vi forklarer dig gerne fordele og ulemper ved de forskellige valg, og vi tager ingen beslutninger uden at have dig med i overvejelserne.

Det tager 14 dage

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister inden for tagkonstruktioner og -renoveringer. Vi kan vores kram, og inden for det seneste år har vi udført tagudskiftning på mere end 30.000 m2, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuse.

Vi holder til i Horsens, men laver tagkonstruktioner og -renoveringer i det meste af Østjylland.

Fælles for alle vores tagprojekter er, at det gennemsnitligt tager 14 dage at udskifte et tag på en almindelig bygning – det er antallet af dage, fra vi piller det gamle tag ned, til vi har lagt det nye. Det kan selvfølgelig variere fra bygning til bygning og være afhængig af størrelsen på taget, men i gennemsnit tager det 14 dage.

Skal vi kontakte dig om dit tag?
Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble