Østjysk tømrer

Private

Skal taget på dit hus skiftes eller renoveres?

Vi er kendt for en hurtig og effektiv proces

Kontakt

Det hele starter med et "Hej" og en beskrivelse af dit behov. Vi aftaler efterfølgende en dato, hvor vi kan komme og besigtige dit nuværende tag. 

Besigtigelse

Vores tømrermester kommer ud og besigtiger dit tag udenpå og indenfor, så vi bedst mulig kan skræddersy et tilbud ud fra dine ønsker og behov.

Tilbud

Vi kommer med et tilbud, der er baseret på besigtigelsen, dine ønsker og behov, og som er en fast pris under hele projektet. 

Ordre

Takker du ja til tilbuddet, accepterer vi ordren og går i gang med at planlægge det videre forløb. Du modtager herefter en konkret handlingsplan for projektet. 
ca. 14 dage

Udførsel

Når handlingsplanen er lavet, kommer vores team og udskifter dit tag – alt efter omfang kan vi udskifte det gamle tag med et helt nyt inden for ca. 14 dage. 

Aflevering

Når taget er færdigt, bliver der foretaget en aflevering, hvor vores projekleder gennemgår evt. fejl og mangler, så du er garanteret, at dit tag kan holde mange år frem i tiden. 

Private

Skal taget på dit hus skiftes eller renoveres?

Noget af det vigtigste for et hus er et sundt og tæt tag. Gennem professionelt og effektivt håndværk sørger Østjysk Tømrer for, at I får et sundt tag til mange år frem i tiden. Vi udfører tagskiftning og tagrenovering for private, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med en god proces og godt resultat.

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Det er de fleste husejere, der på sigt står overfor den beslutning at skulle investere i et nyt tag til huset. Det er typisk en større økonomisk investering, som ofte indebærer mange overvejelser og spørgsmål, men hos Østjysk Tømrer hjælper vi jer hele vejen.

Vi er specialister indenfor tagkonstruktioner og -renoveringer. Vi garanterer en professionel og effektiv løsning, der giver huset et nyt arkitektonisk løft, en forlænget levetid og ikke mindst en økonomisk værdiforøgelse. 

Derfor skal du vælge et nyt tag gennem os

Nyt tag til en fast pris

Hos Østjysk Tømrer i Horsens er vores ambition at gøre det nemt og let for dig, der allerede har besluttet, at du skal have et nyt tag på dit hus. Vi tilbyder kvalitetsløsninger, der er skræddersyet ud fra dine behov om energibesparelser, vedligeholdelse og budget.

Vi foretager en grundig besigtigelse af dit tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag. 

Vi guider dig hele vejen 

Store beslutninger kræver ro i maven. Du kan derfor trygt regne med, at vi guider dig igennem de mange valg af løsninger og materialer, som du skal tage stilling til.

Vi har stort kendskab og erfaring med både tegltag, tagpaptag, ståltag og eternittag, og vi forklarer dig gerne fordele og ulemper ved de forskellige valg.

Det tager 14 dage

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister indenfor tagkonstruktioner og tagrenoveringer. Inden for det seneste år har vi udført tagudskiftning på mere end 30.000 m2, hvilket svarer til ca. 100 parcelhuse.

Vi er placeret i Horsens men udskifter tag i det meste af Østjylland.

Fælles for vores tagprojekter er, at det gennemsnitligt tager 14 dage at udskifte et tag på et almindeligt hus – det er antallet af dage, fra vi piller det gamle tag ned, til vi har lagt det nye. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal jeg skifte mit tag?

De typiske tegn på tagudskiftning er nedslidt og hullet undertag, revnede tagplader, råd og fugt i trækonstruktionen og synlig vandindtrængen i tagrummet ved hårdt vejr.

Hvor hurtigt dit tag bliver nedslidt afhænger dels af materialekvalitet og dels af eksponering fra vind og vejr. Det kan være dyrt med et dårligt tag pga. følgeskader, og oftest er det først, når taget er utæt, at du beslutter dig for at skifte det. Men du bør løbende kigge efter synlige fugtskader og misdannelser i tagrummet samt revner, afskalninger og mosbelægninger udvendig på taget. På den måde kan du forlænge holdbarheden på taget ved at minimere fugt- og frostskader.

Er du i tvivl, kommer vi gerne ud og tager en vurdering af dit tag.

Hvor lang tid kan mit tag holde?

Alle tagmaterialer har en udløbsdato. Afhængigt af hvilken type tag dit hus har, så har det oftest en levetid på +25 år. Et tag af nyere dato kan dog ofte holde i flere år, hvis du vedligeholder det ordentligt. Derudover spiller tagets hældning og eksponering også en afgørende rolle for levetiden.
Her kan du se den forventede gennemsnitlige levetid for de mest almindelige tagtyper:

  • Teglsten: 60-100 år
  • Tagpap: 30-40 år
  • Betontagsten: 50 år
  • Eternitplader: 30 år
  • Skifer: 100 år

Kan jeg helt selv vælge hvilken slags tagtype, jeg gerne vil have?

Både og. Som udgangspunkt vil det sikreste valg være at udskifte den gamle tagbelægning med en tilsvarende. Det er nemlig den type tag, som tagkonstruktionen oprindeligt er skabt til, og som fungerer bedst på lige netop dit hus. Eternitplader, betontagsten, tegl og tagpap er de mest brugte tagtyper, men arkitektonisk skal du være påpasselig med at ændre på det oprindelige udseende. Derudover kan der også være lokale restriktioner, der begrænser dine muligheder.

Hvis det er tid til et nyt tag, skal du altid rådføre dig med en fagperson, som kan gøre dig klogere på, hvad der er helt præcis er muligt. Vi hjælper hellere end gerne med at finde den bedste løsning for dig.

Hvor lang tid tager det at skifte mit tag?

Østjysk Tømrer skifter de fleste tage på 14 dage – fra vi nedbryder det gamle tag til aflevering af det nye tag. Men tiden afhænger af mange forskellige faktorer, så det kan variere fra projekt til projekt. Primært afhænger varigheden af tagets geometri og materialevalg. Et nyt tag skal holde i mange år, og det er vigtigt, at vores tømrer har tid til at udøve godt håndværk, så vi sikrer en høj kvalitet. Fælles for alle vores tagprojekter er høj effektivitet via god planlægning. Vi sørger for et udførligt tilbud til kunden, så vi er afstemt i god tid. Herefter laver kontoret god planlægning i tæt samarbejde med kunden, tømrerne og vores leverandører, så vi er helt klar til opstart og kan sikre et jævnt og effektivt byggeflow i en kort periode.

Kan jeg bo i mit hus, mens taget bliver skiftet?

Ja, langt de fleste bliver boende, mens vi udskifter taget. Vi lader aldrig taget stå uafdækket, så du kan trygt blive boende imens. Omkring huset skal du forvente stillads over en kortere periode, men vi rydder op hver dag, så vi forstyrrer mindst muligt. Vi kan dog ikke lave tag uden at larme en smule, så i arbejdstiden vil vi save og sømme. Har du specielle behov for stilletid eller andre hensyn, så tage endelig fat i os, så vi kan planlægge herefter.

Hvad koster det at få skiftet mit tag?

Alle tage er forskellige og det er prisen også. Størrelse på tag, valg af materialer og mange andre faktorer som stillads, tagrender, skotrender, vinduer, kviste, skorstene og efterisolering har alle en indflydelse. Vi tilbyder altid gedigne kvalitetsløsninger, der er skræddersyede ud fra lige netop dine behov om budget, fremtidig vedligeholdelse, energibesparelser og lignende. Vi foretager en grundig gennemgang af dit tag og udarbejder et tilbud med en fast pris, der gælder fra begyndelsen til afleveringen af dit nye tag, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser på økonomien.

Kan jeg selv skifte mit tag?

Ja, men vi anbefaler det som udgangspunkt ikke. Værdien af dit hus afhænger i stor grad af sundheden og æstetikken på dit tag, så her vil vi ikke anbefale, at der gambles med gør-det-selv løsninger. Lad professionelle håndværkere skifte dit tag, så dit hus forbliver af høj økonomisk værdi. Der er mange faktorer, man skal være opmærksom på, bliver udført korrekt ved en tagrenovering. Det kan have dyre konsekvenser, hvis taget ikke bliver udført korrekt i første omgang, hvilket kan resultere i store skader over tid. Et forkert udført tag er besværligt og dyrt at lave om, og det billigste i længden er derfor at få en professionel virksomhed til at lave det rigtigt første gang, med garanti.

Hvornår skal jeg skifte mit tag?

De typiske tegn på tagudskiftning er nedslidt og hullet undertag, revnede tagplader, råd og fugt i trækonstruktionen og synlig vandindtrængen i tagrummet ved hårdt vejr.

Hvor hurtigt dit tag bliver nedslidt afhænger dels af materialekvalitet og dels af eksponering fra vind og vejr. Det kan være dyrt med et dårligt tag pga. følgeskader, og oftest er det først, når taget er utæt, at du beslutter dig for at skifte det. Men du bør løbende kigge efter synlige fugtskader og misdannelser i tagrummet samt revner, afskalninger og mosbelægninger udvendig på taget. På den måde kan du forlænge holdbarheden på taget ved at minimere fugt- og frostskader.

Er du i tvivl, kommer vi gerne ud og tager en vurdering af dit tag.

Skal vi kontakte dig om dit tag?
Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble