Østjysk tømrer

Vi sigter højt for vores kunders skyld

Med flere års erfaring indenfor byggebranchen har vi siden 2014 arbejdet målrettet for at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til hoved- og fagentrepriser i store komplekse byggerier. 

Østjysk Tømrer blev stiftet i 2014 af Simon Holch, men er i dag ligeligt ejet af Simon Holch og Svend Torntoft, der tiltrådte som administrerende direktør i 2019. 

Virksomheden er beliggende i Horsens og beskæftiger i dag mere end 45 tømrere og projektledere, der hjælper med styringen og udførelsen af hoved- og tømrerentrepriser for både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. 

Vi har placering i industrikvarteret ved Horsens Vest – lige ved afkørsel C til motorvejen E45 – hvor vi hurtigt og effektivt dækker hele Østjylland. Men vi følger gerne vores kunder rundt i Danmark. 

Vores ambitioner er høje

Vi har høje ambitioner – både på vores egne vegne, men også vores kunder og byggebranchen generelt. Vi vil være de bedste til det, vi gør – og med fire Børsen Gazeller i årene 2020, 2021, 2022 og 2023, kan vi med stolthed sige, at vi er på rette vej. 

Men det er ikke kun indenfor håndværket, at vores ambitioner er høje. God personalepleje, arbejdsforhold og en stærk holdånd er alfa omega, når man gerne vil være de bedste. Det gør rent faktisk en forskel, at vores medarbejdere bliver hos os i mange år. Det betyder nemlig, at deres knowhow og erfaring sikrer jer et effektivt byggeri.

Vi arbejder målrettet på at skabe et stærkt fundament og grobrund for, at alle vores medarbejdere – tømrere såvel som lærlinge – er en del af A-holdet, hvor vi spiller hinanden gode hver dag. 

I 2021, 2022 og 2023 modtog vi HORSENS ALLIANCENs CSRpeople-mærke, der gives til virksomheder, som yder en speciel indsats for at skabe småjobs, praktikpladser og ikke mindst hjælpe udsatte ledige til at tjene egen løn, opleve glæden ved fællesskabet og hverdagen på en arbejdsplads.

content/csrpeople_2023_cmyk-clean.jpg

Kom foran med ØT på holdet

Vores absolutte ambition er, at Østjysk Tømrer skal være din foretrukne samarbejdspartner i dit byggeri – uanset, om det er i hovedentreprisen eller fagentreprisen. 

Gennem et ærligt, ansvarligt, professionelt og effektivt samarbejde arbejder vi målrettet for at være din foretrukne samarbejdspartner. 

Altid foran på udfordringer

Vi ønsker ikke konflikter i vores samarbejder – vi vil hellere kalde en spade for en spade og arbejde løsningsorienteret for at opnå målet.

Du kan derfor altid forvente, at vi – fra dag ét – fortæller, hvordan tingene er skruet sammen, så vi, vores kunder og vores samarbejdspartnere kan navigere og planlægge ud fra de rigtige omstændigheder.

Med en ærlig, proaktiv og løsningsorienteret kommunikation skaber vi et stærkt fundament for et godt samarbejde, og på den måde skaber vi et byggeri uden konflikter og ineffektive diskussioner, hvor vi altid er foran i dit byggeri.

Vores kunder skal komme igen

Vi ønsker at følge vores kunder i tykt og tyndt. Tilfredse og glade kunder kommer nemlig igen og skaber loyalitet over tid. Hos Østjysk Tømrer går vi derfor altid den ekstra mil for vores kunder. Det gør, at vi altid tør stå på mål for kvaliteten, økonomien og effektiviteten i vores arbejde. 

Hos Østjysk Tømrer har vi flere succeskriterier, men ét over dem alle er: Vi skal bygge sammen igen. 

Så længe vi bare holder det, vi lover, så kommer vores kunder igen. Og det er dét, vi definerer som succes.

Kontakt os i dag

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble