Østjysk tømrer

225 lejligheder på Arresøvej i Aarhus

Fagentreprise

Fagentreprise

225 lejligheder på Arresøvej i Aarhus

Arresøvej – byggefelt 9, 10 og 11 i Aarhus 

I det nye Risskov Engby udfører vi tømrer-, snedker- og blikkenslagerentrepriserne for Raundahl & Moesby, som opfører 225 lejligheder til Heimstaden.

Byggeriets råhus er opført i betonelementer med skalmur i tegl. På størstedelen af byggeriet (10 bygninger – 2.700 m2 tag) opfører vi saddeltag med spærkonstruktion med bræddeunderlag og aluminumstag med stående false samt tagrender, nedløb, murkroner og sålbænke i malet aluminum. Efterfølgende isolerer vores isoleringsteam med granulat.

Udvendig monteres Krone træ/alu vinduer og døre og i p-kælderen isoleres med Rockorbit lofter direkte på betondæk som færdigt loft.

Indvendig monteres akustiklofter, døre og lister.

Projektet er et stort og langvarigt projekt med 225 lejligheder og fællesarealer, hvor alle discipliner og materiel er i spil.

 Efter endt projektering af nabogrunden med 69 lejligheder, er Østjysk Tømrer også blevet tildelt tømrer entreprisen på dette projekt, hvilket vi er stolte af.

Det er netop vores målsætning at bygge for samme kunder, hvilket nemlig vidner om tilfredshed med vores arbejde og service.

Udskriv projekt

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble