Østjysk tømrer

Hovedentreprise

Hovedentreprenør i arbejdstøj og med fødderne på jorden

Hovedentreprise

Hovedentreprenør i arbejdstøj og med fødderne på jorden

Hos Østjysk Tømrer vil vi være dit foretrukne hovedentreprenørfirma, når det kommer til byggerier for både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har mandskabet og kapaciteten til at løfte selv de største projekter.

Altid foran i projektstyring

I hovedentrepriser er der ofte mange parter involveret, men med Østjysk Tømrer som din hovedentreprenør holder vi det enkelt. Vi tager det store ansvar fra dag ét og sørger for at samle trådene, så vi kan holde det effektivt og lavpraktisk.

Det er din garanti for, at vi altid er foran med god byggeproces, hvor tidsplaner og budgetter bliver overholdt og leveret til tiden.

God styring sker på bygggepladsen

Vi har mange computere, men god og effektiv styring sker på byggepladsen, hvor man kan sætte ansigter på og tale i øjenhøjde med hinanden.

Vi foretrækker at være tilstede på pladsen i arbejdstøj og med fødderne på jorden, hvor vi kan se, hvad der sker, så vi kan træffe proaktive beslutninger, der flugter med virkeligheden. 

Det, mener vi, er en god og effektiv styring af byggeprocesen. 

Med handlekraft og overblik er vi altid foran

Tillid er altafgørende i store byggeprojekter, og vi vil være kendte for at holde vores ord. Du kan derfor altid forvente, at vi leverer ...

  • professionelt og kvalitetsbevist håndværk.
  • ærlig, proaktiv og løsningsorienteret kommunikation.
  • realistiske og effektive byggeplaner og budgetter.

Vores succeskriterie er, at vi skal bygge for de samme kunder igen og igen – og igen.

Det opnår vi ved at vise overblik og handlekraft allerede fra den første dag, og vi overrasker ved, at vi altid er foran.

Det er din garanti for et byggeri i højt kvalitet – leveret hurtigt, effektivt og uden nogen bøvl.

Digital kvalitetssikring af dit byggeprojekt!

Hos Østjysk Tømrer udfører vi en god og udførlig kvalitetssikring af dit byggeprojekt. Vi arbejder i et digitalt system, der sikrer god og udførlig kvalitetssikring med den nødvendige dokumentation.

Det gør det nemt for bygherren at tilgå den nødvendige dokumentation.

Lad os realisere dit næste byggeprojekt

Vi er vilde med udfordringer, og vi spiller gerne op til, hvordan vi kan hjælpe med at realisere dine projekter og drømme!

Kontakt os i dag, og hør, hvordan vi kan give værdi til dit byggeprojekt.

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble