Østjysk tømrer

Energirenovering af Gartnervænget i Horsens

Hovedentreprise

Hovedentreprise

Energirenovering af Gartnervænget i Horsens

Gartnervænget i Horsens

For den almene boligorganisation Bolig Horsens, herunder HAB54, udfører vi på Gartnervænget en omfattende energirenovering i hovedentreprise omfattende nye vinduer, døre og lette facader. Gartnervænget består af 121 lejligheder i Horsens midtby.

Vi udskifter ca. 1.000 vinduer og døre til nye energivenlige træ/alu vinduer samt udskiftning af 121 Velux ovenlys vinduer.

Lette facader på altanerne udskiftes til vedligeholdelses fri kompaktlaminat facadeplader med malede aluminiumskanter.

Udskiftningen af vinduer og døre gennemføres mens boligerne er beboet og dette sker i tæt kontakt til lejere og med driftspersonalet, så beboerne generes mindst muligt.

Østjysk Tømrer er specialiseret i udskiftning af vinduer og tag i større bebyggelser og her kan alt vores grej virkelig komme i spil, hvilket vi er vilde med.

På projektet vil udover vores dygtige tømrersvende og lærlinge også være to store teleskoplæssere med vindues sug samt to af vores egne bomlifte beskæftiget. Vi mener det rigtige grej er vejen frem. Godt og effektivt grej giver glade medarbejdere hvilket giver glade kunder, der kommer igen. Det er dét, vi ønsker.

Udskriv projekt

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble