Østjysk tømrer

68 eksklusive boliger på Bakkehusene i Aarhus

Fagentreprise

Fagentreprise

68 eksklusive boliger på Bakkehusene i Aarhus

Bakkehusene i Aarhus

For KPC Herning A/S har vi udført komplet tømrer – og snedkerarbejde på Bakkehusene, som består af 68 nybyggede og eksklusive boliger i Aarhus bydelen Risskov.

Bakkehusene er et delprojekt i Bindesbøll Byen. Det nye boligkvarter i Risskov som er etableret i forbindelse med konverteringen af det tidligere Psykiatriske Hospital.

Bebyggelsen er etableret som etageboligbyggeri i 2-3 etager med varierende typer bestående af townhouses i to plan, par – og familieboliger. Bebyggelsen er opdelt i 4 klynger der alle varierer i højden, så de fleste boliger får udsigt over Aarhus bugten.

På byggeriet har Østjysk Tømrer monteret Idealcombi vinduer og døre i varierende dybder i både rent aluminium samt træ/alu. Murkroner, sålbænke, og lette facader er udført i lakeret aluminium på specialmål.

Boligerne har centrale ventilationsanlæg og på alle tage har vi udført 700 meter uorganiske stålkasser til indpakning af ventilationsrør isoleret med granulat fra egen isoleringsmaskine.

Indvendigt er der udført omfangsrigt gipsarbejde samt monteret specialfremstillede døre, lister samt udført tømrerarbejder i de 19 trappeopgange og kælderarealer.

På dette projekt har arkitekten fået frit spil. Det har derfor været en udfordrende og spændende sag med et omfangsrigt projektmateriale og hvor resultatet også er blevet exceptionelt smukt.

Byggeprocessen med KPC har endnu engang forløbet godt og byggeriet er overdraget til en tilfreds slutbruger til tiden.

Byggeriet er DGNB Guld certificeret.

Udskriv projekt

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble