Østjysk tømrer

Fagentreprise

Vi vil være din foretrukne fagspecialist og tømrer

Fagentreprise

Vi vil være din foretrukne fagspecialist og tømrer

Hos Østjysk Tømrer er vi specialister, når det kommer til godt, effektivt og udførligt tømrerarbejde. Vi har arbejdet med tømrerfaget og byggebranchen i mange år, og har den erfaring og knowhow, der er din garanti for høj kvalitet i projektet.

Med Østjysk Tømrer som jeres udførende fagentreprenør er I garanteret en god og effektiv tømrer, der altid er foran i jeres byggeprojekt. 

Vi har vores udspring i tømrerfaget, og vi kan næsten prale af at være født med en tommestok i hånden og har fået "godt håndværk" ind med modermælken som spæd.

Vi har flere års erfaring indenfor byggebranchen med både hovedentrepriser og tømrerentrepriser. Vi tør derfor godt sige, at vi har håndværket i orden, når det kommer til at levere høj kvalitet til jeres byggeprojekter!

Altid foran på kompetencer og holdånd

Tømrerfaget er vores faglige stolthed og vores spidskompetence indenfor byggeri.

Østjysk Tømrer står for en professionel planlægning og udførsel af tømrerarbejdet, hvor vi har fokus på at skabe et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og kunder, så de oplever en tryg og positiv byggeproces – hver gang. 

Vores tømrerafdeling består af mere end 45 højtkvalificerede og specialiserede tømrere og projektledere, der er knivskarpe til... 

  • Styring af store komplekse byggerier
  • Tømrer- og snedkerarbejde
  • Montage af døre og vinduer
  • Tagkonstruktioner og tagrenovering.

Det gør, at du altid er foran på kompetencer og holdånd i dit byggeri.

Børsen Gazelle

2020 - 2021 - 2022 - 2023

Børsen Gazelle
bubble